diumenge, 24 d’abril del 2016

Legend

Hola Lectors, aquí us deixo la meva primera ressenya:

Títol: Legend

Autor/a: Marie Lu

Pàgines: 365

Editorial: Cruïlla

Saga: sí

Idioma original: anglès (Legend)

Lectura: català


La República, situada a l’antiga costa oest dels EUA, s’ha embrancat en una guerra inacabable. El país, atenallat sota un règim totalitari, té greus mancances i només els rics i poderosos poden viure amb normalitat. La June és una noia privilegiada destinada a ocupar un lloc dins de l’elit del país. En Day, fill d’una família humil, viu en la clandestinitat i es dedica a sabotejar tot el que pot d’un govern que ell considera corrupte i assassí. Quan es coneixen, es pensen que són enemics, però en realitat només són pols oposats d’un mateix imant.
Tots dos emprenen un joc mortal, en el qual ell lluita per la supervivència de la seva família, mentre ella busca venjança per la mort del seu germà.

Legend és una distopia situada a Los Angeles.

M'ha agradat molt, bàsicament per les proeses que fa en Day. També sap greu saber tot el que està patint la família d'en Day, i veure que ell fa tot el que pot per ajudar-los. La mare d'en Day i l'Eden, el seu germà petit, no saben que és viu, només ho sap en John, el seu germà gran (com que va suspendre la Prova, l'haurien d'haver matat).

La June ha estat la única persona que ha aprovat la Prova amb la puntuació màxima: 1500 punts. Fa molta pena quan maten a en Metias, el germà de la June. Ha perdut tota la seva família, i això, també sap molt de greu (els seus pares van morir en un accident de cotxe). Només li queda l'Ollie, el seu pastor alemany de color blanc.



PUNTUACIÓ
4.5/5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada